2. januar 2020 fikk Korset Sei
...
2. januar 2020 fikk Korset Seier en digital ansiktsløftning. Foto: Øystein Lid
Leder
Godt nytt digitalt år!
Del
Fortiden på nett har vært mørk, men framtiden ser lys ut.

I Korsets Seier har vi dårlig samvittighet på to fronter: 1) Vi sliter med å dekke alle regioner, lokale pinsemenigheter og andre karismatiske menigheter godt nok. Det har vi for såvidt omtalt før. 2) Vår digitale løsning har ikke vært i nærheten av god nok.

Det er sant at gjennom å følge Dagen og Korsets Seier får du en formidabel og uslåelig oversikt over det som skjer i kristen-Norge, og især det pinsekarismatiske Norge. Like viktig er tilgjengeligheten og brukervennligheten.

Jeg har hatt flere samtaler med lesere det siste året som takker for innholdet, men er frustrerte over at vi i Korsets Seier ikke har klart å tilby en løsning som passer deres hverdag. Noen eldre, og yngre som meg selv, elsker papiret fortsatt. LP-platen har for lengst fått sin renessanse. Det samme har 70-tallsskjegget. Papiret kan få samme nye vår, noen såkalte trendeksperter hevder at den er her allerede.

Tross nostalgikere må selvfølgelig Korsets Seier tilpasse seg den digitale æraen. Her har det vært behov for store investeringer som Korsets Seier selv ikke har maktet å prioritere. Det var et lass vi ikke kunne dra selv.

Derfor er vi veldig takknemlige for drahjelp fra storebror Dagen, som egentlig er lillebror. Korsets Seier ble startet i 1904 av Pinsebevegelsens grunnlegger i Norge T. B. Barratt. 13 år senere, i 1917, ble lillebror Dagen født. Når det er sagt, må vel også KS innse at på andre områder er vi lillebror.

Rett før jul snakket jeg med Dagens markedssjef, Odd-Arild Algrøy. Han snakker om en annen brukervennlighet, intuitivt design og generelt mer lettvinte løsninger for brukeren.

Enda bedre er det at alt dette skjer automatisk. Nemlig at du som i utgangspunktet er KS-abonnent får både papiravisen Korsets Seier og Dagen på fredag, samt Dagen på lørdag, pluss fri tilgang på begge avisene på nett.

Så vil jeg ønske velkommen deg som opprinnelig er Dagen-leser. Vi håper virkelig du får glede av vår journalistikk i tiden framover. Og meld gjerne ifra om hva du synes. Godt nytt år, til dere begge!

korsets seier,karl andreas jahr,dagen