Covid-19 vil sette i gang en massiv fryktbølge
Jeg har i flere år fulgt nøye med på hvordan Bibelens profetier utspiller seg og oppfylles i vår tid.
Foto: Adobe Stock
Foto: Adobe Stock
Leserbrev
Del

Hundrevis av personer fra mange forskjellige land legger i disse dager ut på YouTube sine vitnesbyrd om drømmer de har hatt og har av opprykkelsen og andre hendelser som Gud viser oss er på vei. (For å se selv, søk på YouTube: Rapture Dreams.) Og hvis disse drømmene er fra Gud, noe jeg har all mulig grunn til å tro at de er, da ligger det an til opprykkelse i løpet av veldig kort tid, kanskje til og med før jul.

Det ville jo blitt tidenes julegave! For de som er klare og blir med selvfølgelig.

Jeg har i flere år fulgt nøye med på hvordan Bibelens profetier utspiller seg og oppfylles i vår tid. Jeg tror også at Emanuel Minos var en profet til vårt land, og han forkynte tydelig at tiden var i ferd med å renne ut. I hans bok «Det har ringt for tredje gang», delte han flere endetidsprofetier som han hadde samlet – syn andre hadde sett og delt med ham. Ett av disse var fra en kvinne fra Valdres. Google «Valdreskvinnen», så får du se Minos fortelle. Han skrev ned disse tingene på 60-tallet, og syntes det var helt vanvittige ting han ble fortalt. Men nå har nesten alt gått i oppfyllelse.

Og så kom korona, og 2020. Året da alt dette akselererte.

Det jeg mener med det er at Covid-19 er den krisen som skulle til for å sette inn en helt massiv operasjon av frykt verden over. Det var nettopp frykt som i sin tid fikk godtroende tyskere til å gå med på Hitlers ondskap, og det er frykt som kommer til å få verden til å akseptere det som kommer snart. Vi innfinner oss med sosial distansering og påbud om munnbind, selvfølgelig. (Jeg er for øyeblikket i Singapore, og her er det straffbart å ikke ha på munnbind på offentlige steder, bortsett fra når man spiser. Og da jeg var i karantene etter å ha ankommet, ble jeg gitt en digital sporingsenhet som ble stripset rundt armen min til karantenen var over for et par dager siden.) Men hva om vi må tvangsvaksineres med en vaksine som i stedet for en minimal dose av det viruset en vil vaksinere mot, i stedet blir gitt nanopartikler som er som små antenner og som kan programmeres? Vil vi godta det?

Ja, har vi egentlig noe valg? Nei kanskje ikke. – Med mindre vi ikke er her lenger, fordi opprykkelsen alt har funnet sted. Og det er mitt poeng; det er så mye bedre å bli med på opprykket! Det blir totalt kaos for alle som blir igjen. Så kom deg inn i arken nå! I Matteus 24 sa Jesus at når han kommer igjen vil det bli akkurat som på Noas tid, da folk fortsatte med sine hverdagsliv som om ingen ting hadde hendt, og så plutselig begynte det å regne, og døren på arken ble lukket av Guds egen hånd. Da hadde Noa drevet og advart dem i årevis, men ingen trodde på ham.

Jesus fortalte videre i Matteus 25 at bare halvparten av kristne vil være klare når han kommer. 5 av 10 brudepiker hadde ekstra olje på lampene som holdt til han kom tilbake, den andre halvparten trodde det de hadde kom til å holde, men de tok feil.

Dette er ikke tiden for å sove, folkens. Nå er tiden for å fylle på med mer olje hvis du er i ferd med å gå tom! Våk og be for at dere ikke skal falle i fristelse, sa Jesus, ved en annen anledning. Og så sovnet disiplene.

Vi har ingen tid å miste! La oss gjøre oss klare nå.

Hvis du er interessert i mer angående dyrets merke og hvorfor jeg tror dette er i anmarsj, kan sammenligne id2020.org med Johannes Åpenbaring 13, 16-18.

Brenner du for Jesus? Hvis du ikke brenner med en varm brann, er det på tide å omvende seg og komme tilbake til din første kjærlighet! Dette er ikke noe å ta lett på og være lunken med.

paywall
vitnesbyrd,drømmer,julegave,karantene,opprykkelsen,profetier,emanuel minos