«Fordi jeg elsker deg så høyt, så gir jeg deg Filadelfia Tromsø»
Lovsangsansvarlig Ingrid Kaspara Mjelde Aasen følte hun hørte Guds stemme i det fjerne.
BIDRAR: Ingrid Kaspara Mjelde Aasen er ansvarlig for lovsangsarbeidet i Pinsekirken Filadelfia Tromsø. Foto: Privat
BIDRAR: Ingrid Kaspara Mjelde
...
BIDRAR: Ingrid Kaspara Mjelde Aasen er ansvarlig for lovsangsarbeidet i Pinsekirken Filadelfia Tromsø. Foto: Privat
Mitt bidrag
Del

Vi spør: Ingrid Kaspara Mjelde Aasen, ansvarlig for lovsangsarbeidet i Pinsekirken Filadelfia Tromsø.

Hva?

– For noen år siden opplevde jeg Gud si: «Ingrid, fordi jeg elsker deg så høyt - har jeg gitt deg Pinsekirken Filadelfia Tromsø. Og fordi jeg elsker Pinsekirken Filadelfia Tromsø så høyt - har jeg gitt dem deg.» I dag har jeg vært der i 16 år, og er ansvarlig for lovsangsarbeidet.

Hvordan?

– Da jeg nok en gang kom tilbake til Johannes Åpenbaring 5,8 «…hver av dem hadde en harpe og gullskåler fulle av røkelse, det er de helliges bønner», skjønte jeg at det var på tide å koble lovsang og bønn sammen igjen - ikke bare i gudstjenestene, men til hjertet av kirka - nemlig bønnemøtet. Øvelsen er nå i forkant av bønnemøtet og lovsangerne leder i lovprisning på bønnemøtet. Dette har føltes riktig.

Hvorfor?

– Jeg elsker kirka mi! Den er mitt åndelige hjem og min familie. Her får jeg påfyll og hjelp til å løfte blikket. Vi har gått årene i lag, kjempet i stormer og båret sorger. Vi har flirt og drukket kaffi, bedt til Gud for og med hverandre, og lovprist Gud for den han er. Det er ikke alltid jeg er enig med alle i kirka og jeg har også opplevd å mistrives - hvorpå Gud har minnet meg om at det er like mye mitt ansvar at andre skal trives som andres ansvar for at jeg skal trives.

ingrid kaspara mjelde aasen,mitt bidrag,pinsekirken filadelfia tromsø,filadelfia tromsø,tromsø,lovsang,kirke,trivsel